Sobre nosaltres

Què són els centres escoltes

Allotjaments ideals per grups petits que funcionen de manera autogestionada (cuina, neteja...). Dotats d’instal·lacions respectuoses amb el medi ambient, i amb possibilitats de fer servei (voluntariat). Estan a disposició d'agrupaments, escoles, esplais, entitats d'educació en el lleure, associacions, empreses i grups de particulars. Preus especials per a associacions de tot tipus i per a agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG).

Descobriu la nostra xarxa d’instal·lacions amb els valors del mètode escolta i guia!

Qui som

El projecte de centres escoltes té per objectiu oferir principalment a les entitats de lleure educatiu espais on poder desenvolupar la seva activitat en coherència amb els valors de l’escoltisme i el guiatge.

El projecte de centres escoltes és gestionat per la Fundació Escoltes i Guies (FEG). La FEG està vinculada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i té per missió la promoció de l’educació dels infants i joves, mitjançant el suport a moviments i institucions de joventut catalans que utilitzin el mètode escolta i es proposin l’educació integral dels nois i noies, a partir del treball i la vivència de l’espiritualitat, del treball a favor del medi ambient i l’educació ambiental i del compromís nacional.

On som

Oficina de Serveis Generals (OSG)

Rambla Mn. Jacint Verdaguer, 10
08197 Valldoreix
Tel. 93 590 27 00
reserves@centresescoltes.cat

Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 18h.
Horari d'estiu: del 15 de juny al 15 de setembre: de 8 a 15 h.