Notícies

Videoquiz interactiu "La verema a Can Palós"

Fa pocs dies s'ha fet la verema a les vinyes de Can Palós. Amb el raïm es farà el vi de llicorella de forma artesanal a la mateixa casa.

Voleu conèixer les fases de la repoducció del vi a Can Palós? Podeu fer-ho amb aquest videoquiz interactiu. Demostreu els vostres coneixements sobre verema!

El videoquiz s'ha fet a partir del pòster "La verema de Can Palós" (il·lustracions de Joan Carles Blanch, 2016).

Tags: 

Nou hotel d'insectes a Can Palós

L'aula de Natura de Can Palós compta, des d'ara, amb un hotel d'insectes, gràcies a una donació de l'empresa Concep-t.

Aquest «hotel» té les portes obertes per als insectes i els aràcnids per ajudar-los a passar l’hivern, per fer la nidificació, o bé simplement per refugiar-se durant la nit o el dia, depenent dels seus hàbits. Els beneficis que aporta són:

Tags: 

La ruta de l'exili que prop del Mas Olivet

El Centre Escola de Mas Olivet està situat a Maçanet de Cabrenys, població que va ser escenari de la ruta de l'exili republicà l'any 1936. El president de les Corts republicanes, Martínez Barrios, va tenir al municipi la seva residència. Molt a prop, al municipi de Darnius, s'instal·là el president de la Generalitat, Lluís Companys.

Us recomanem aquest article publicat a La Vanguardia el passat 16 de febrer, en el què es narren detalls de l'exili republicà tot travessant l'Alt Empordà en el seu camí cap a França en els darrers dies de la Guerra Civil:

Tags: 

Pàgines